Compromís denuncia que l’alcalde de Torres Torres impedeix defensar i debatre les seues mocions al Ple

“El poble de Torres Torres no es mereix un alcalde amb actituds de cacic vuitcentista en ple segle XXI”. Consuelo García, regidora de Compromís, no va poder defensar ni explicar a la resta de regidors i al públic les mocions que el seu grup va presentar a l’última sessió plenària, davant la negativa de l’alcalde a donar-li la paraula.

“De manera irrespectuosa i autoritària em va dir que les mocions es votarien sense cap explicació, i davant les meues protestes perquè els ciutadans que assistien al ple no sabien de què tractaven simplement em va dir: “tu no parles, jo tinc potestat per decidir qui parla i qui no”. Va ser una situació vergonyosa, agreujada per la passivitat de la resta de l’oposició (PSOE), que sembla trobar natural aquesta actitud dictatorial”.

Curiosament, abans de tractar les mocions de Compromís, l’alcalde va declarar d’urgència una moció del seu grup -PP, amb majoria absoluta- sobre l’extracció d’hidrocarburs calcada a una de les presentades per Compromís. Aquesta va ser aprovada amb els vots dels populars, mentre que cap de les mocions de Compromís van ser aprovades davant el vot negatiu dels regidors del Partit Popular.

“No entenc la por de l’explicació de les propostes, sent que tenen majoria absoluta, temen fins i tot el debat d’idees. Fins i tot van votar en contra de la moció per sol·licitar l’Erasmus+, amb l’argument que el PP ja està treballant en això. Ja veurem”, declara Consuelo Garcia.

La regidora de Compromís també ha denunciat la negativa de l’alcalde a donar informació als regidors sobre temes relacionats amb el personal i l’organització de l’administració municipal, així com la no comunicació d’actes en què diverses institucions han convidat els membres de la corporació municipal.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *